Transport gratuit la comenzi de peste 950 lei

userBine ai venit, Login | Fă-ți cont

Tel: 0269-202.133 Mobil: 0752-043 230

mailEmail: OFFICE | VÂNZĂRI

meniu
cart0

Dvr 16 canale

Filtre

DVR 16 canale - in categoria de inregistrator digital de tip standalone, de la marci ca Hikvision, Novus, Westan, prin oferta a magazinului Ordis.ro. Profita la maxim de urmatoarele caracteristici: urmarire pe telefonul mobil (in timp real), inregistrare la calitate HDMI, utilizare prin telecomanda IR si multe altele.. Gaseste in aceste pagini o gama variata de DVR 16 canale H264, de tip standalone - cu garantie de pana la 3 ani. In plus beneficiezi de preturi reduse pentru o multime de modele !

Solutii DVR recomandate pentru cei care au un spatiu ori o locuinta cu mai putin sau exact 16 camere de supraveghere., sau spatii comerciale ce necesita aceleasi cerinte.

Majoritatea acestor DVR cu 16 canale utilizeaza  codarea H264, pentru un raport cat mai optim al compresiei (dimensiune/calitate), ele pot oferi transmisii live, inregistrare si backup.

Aceste DVR-uri cu 16 canale, in functie de trasaturile enuntate, suporta vizualizarea de pe smartphone (atunci cand e prezenta o legatura constanta la internet - fie prin 3G, 4G sau wi-fi).

Navigheaza intre produse in functie de buget ori foloseste functiile de filtrare pentru a comanda in final online modelul potrivit de DVR 16 canale la un pret bun. Pentru detalii suplimentare ori consultanta contacteaza-ne folosind informatiile din partea de jos a site-ului!fii primul care află ofertele noastre