Transport gratuit la comenzi de peste 950 lei

userBine ai venit, Login | Fă-ți cont

Tel: 0269-202.133 Mobil: 0752-043 230

mailEmail: OFFICE | VÂNZĂRI

meniu
cart0

Lichidare stoc Dvr 4 canale

Filtre

DVR 4 canale - in categoria de inregistrator digital de tip standalone, de la marci ca Hikvision, Novus, Westan, prin oferta magazinului online Ordis.ro - cu functii ca vizualizare pe telefon, inregistrare hdmi, telecomanda prin ir etc. Descopera aici o gama variata de dvr cu 4 canale, de tip standalone - cu garantie !

Aceste dvr-uri sunt recomandate pentru cei care au un spatiu mic ce trebuie protejat, cat si pentru cei care nu folosesc mai mult de 4 camere de supraveghere.

Majoritatea acestor tipuri de dvr cu 4 canale folosesc codarea H264, pentru un raport optim de compresie. Astfel, aceste tipuri de DVR cu 4 canale H264 pot sa sa asigure transmisii live, inregistrare si backup. Dvr-urile cu 4 canale, in functie de specificatii pot sa suporte si vizualizarea de pe telefonul mobil (prin intermediul unei conexiuni stabile la internet). Sorteaza in functie de bugetul alocat  sau de functiile necesare si comanda online acum varianta potrivita de dvr 4 canale. Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi!fii primul care află ofertele noastre