Transport gratuit la comenzi de peste 950 lei

userBine ai venit, Login | Fă-ți cont

Tel: 0269-202.133 Mobil: 0752-043 230

mailEmail: OFFICE | VÂNZĂRI

meniu
cart0

Lichidare stoc Automatizari porti batante

Filtre

Solutii de automatizari porti batante - descopera solutiile variate de kituri complete, de diferite tipuri, de la producatorii de renume GRITALIA, TAU sau Titan. Pentru orice informatii suplimentare, Ordis.ro iti sta la dispozitie !

Alege chiar acum sa investesti in siguranta afacerii sau locuintei tale prin aceste sisteme de automatizare porti batante in Sibiu - pe paginile produselor din aceasta categorie vei gasi mai multe informatii despre tipurile motoarelor pe care le folosesc, lungimile bratelor si a portilor suportate (cat si a greutatilor). In functie de necesitate, de modalitatea de instalare preferata, vor putea fi asigurate si alte informatii sau fise tehnice, extrem de utile in ceea ce inseamna aceasta automatizare de porti batante. Aceste produse pot sa fie achizitionate fie din sediul Ordis din Sibiu, fie prin comanda online. Profita acum de ofertele lunii si comanda kiturile de care ai nevoie - livrare rapida !

 

Pagina de categorie pentru porti batante automate, automatizare porti batante, automatizari porti, telecomanda porti batante si kit automatizare porti batante.

fii primul care află ofertele noastre