Transport gratuit la comenzi de peste 950 lei

userBine ai venit, Login | Fă-ți cont

Tel: 0269-202.133 Mobil: 0752-043 230

mailEmail: OFFICE | VÂNZĂRI

meniu
cart0

Dvr 8 canale

Filtre

DVR 8 canale - prin categoria de inregistrator digital de tip standalone, de la marci ca Hikvision, Novus, Westan, in oferta magazinului online Ordis.ro. Foloseste functii performante precum: urmarire pe telefon, inregistrare la calitate HDMI, operare prin telecomanda IR, etc pentru rezultate deosebite in protectie si supraveghere. Gaseste in aceste pagini o gama variata de DVR cu 8 canale H264, de tip standalone - cu garantie de pana la 3 ani (in functie de model - detalii pe pagina de produs) !

Gama aceasta de DVR 8 canale HD este recomandata pentru cei care au un spatiu mic/mediu ce trebuie protejat, cat si pentru cei care nu folosesc mai mult de 8 camere de supraveghere.

Mare parte a acestor DVR de 8 canale au la baza codarea H264, pentru un raport cat mai bun de compresie. Ele pot sa ofere transmisii live, inregistrare si backup (in functie de caracteristile tehnice afisate pe paginile aferente). DVR-urile cu 8 canale, in functie de trasaturile enuntate, pot  suporta chiar si vizualizarea de pe telefonul mobil (prin intermediul unei conexiuni stabile la internet - fie prin 3G, 4G sau wireless).Aranjeaza produsele in functie de bugetul disponibile ori de functiile necesare si comanda online modelul potrivit de DVR cu 8 canale H264. Pentru informatii suplimentare contacteaza-ne folosind informatiile din partea de jos a paginii !
fii primul care află ofertele noastre