Transport gratuit la comenzi de peste 950 lei

userBine ai venit, Login | Fă-ți cont

Tel: 0269-202.133 Mobil: 0752-043 230

mailEmail: OFFICE | VÂNZĂRI

meniu
cart0

Camere de supraveghere SPEED DOME

Filtre

Camerele video din gama Silin sunt rezultatul imbinarii unei echipe de programatori specializati in analiza video avansata si a unei echipe tehnice ce a asigurat un hardware puternic si stabil pentru toata gama de produse. Aceste sisteme se remarca prin functiile de analiza video integrate, unice pe piata: detectie si captura fete ale persoanelor ce intra in zona monitorizata; detectie intruziune perimetrala, detectie trecere peste linie (nu este acelasi lucru cu detectia de miscare).

De asemenea aceste camere de securitate ofera si alte functii inedite cum ar fi incarcarea alarmelor in servicii de stocare tip CLOUD, incarcarea inregistrarilor pe servere FTP, stream-uri RSTP, alarmare PUSH, accesare din internet facila prin intermediul serviciului P2P (Peer-to-peer).

Toata gama de echipamente din seriile SVD, SVN, SVH, SVT utilizeaza aceleasi aplicatii de monitorizare, facand posibila integrarea usoara in acelasi sistem a camerelor analogice SD/HD si a camerelor IP.

Software-ul CMS este unul puternic cu functii multiple de redare si afisare si este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii (IMS200, PSS). Aplicatia pentru terminale mobile (VSSMobile) este una prietenoasa, usor de utilizat cu functie de conectare la DVR prin serviciul P2P prin simpla scanare a unui cod QR, cautare inregistrari folosind linia-de-timp (Time-Line), zoom digital, vedere multipla (afiseaza si controleaza ecranul DVR-ului), telecomanda (controleaza DVR-ul de la distanta folosind interfata grafica a DVR-ului), alarme PUSH. Este disponibila pentru Android si iPhone/iPad.

fii primul care află ofertele noastre